Concert pascal
MOPAN Suceava

Liceul cu Program Sportiv s-a calificat în play-off-ul Campionatului Național de juniori cu echipele Under 17 și Under 19. Formația Under 17 antrenată de Andrei Ițco a terminat pe prima poziție sezonul regulat, în ultimul meci al Seriei I impunându-se cu 6-1 pe terenul celor de la LPS Vaslui, prin golurile marcate de Ştefan Petraru (3), Sebastian Burlacu, Albert Bodnariuc și Sebastian Nisioi.

Cu același scor a câștigat la Vaslui și formația de juniori sub 19 ani, o partidă în care au apărut pe lista marcatorilor Dumitru Gabor (2), Andrei Buceac (2), Andrei Sofian și Flavian Cozma. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Andrei Ițco și Gabriel Șuleru s-a calificat în play-off de pe locul cinci.

Formațiile Liceului cu Program Sportiv vor începe play-off-ul duminică, 5 noiembrie, în deplasare, cu o „dublă” împotriva celor de la FC Botoșani.

În Liga Elitelor Under 14, grupa de la LPS Suceava antrenată de Ovidiu Bosancu a ajuns la opt victorii consecutive, după ce a câștigat la Huși, cu scorul de 2-0, prin reușitele semnate de Matei Goian și Matei Curic. LPS Suceava și FC Bacău, care conduc la egalitate de puncte în ierarhia Seriei I, se vor întâlni în meci direct sâmbătă, 4 noiembrie, cu începere de la ora 10.00, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava