Concert pascal
MOPAN Suceava

LPS Suceava va lupta pentru un loc în marea finala cu FC Player București. Întâlnirea se va disputa în dubla manșă, prima miercuri 3 aprilie la București și apoi pe 17 aprilie la Suceava.

LPS Suceava s-a calificat în semifinalele Cupei României U17 la fotbal, după ce a învins pe teren propriu, formația LPS Satu Mare, cu scorul de 2-0.

Echipa antrenata de Andrei Ițco a ajuns în careul de ași al competiției datorită golurilor marcate de Cristian David și Florin Scutariu.

“Este o calificare pe care toata lumea a așteptat-o și a dorit-o. A venit poate un pic mai greu decât ne-am așteptat. S-a simțit lipsa jucătorilor accidentați, dar cei care i-au înlocuit și-au făcut treaba. Una peste alta, este o victorie care ne duce între primele patru echipe din țară si am încredere că în semifinale vom face o figură frumoasă. Ne dorim și am făcut o solicitare la Primărie pentru a juca semifinala pe stadionul Areni. Poate vom reuși să facem și câteva antrenamente acolo pentru a ne obișnui cu iarba, ținând cont că noi ne antrenam și jucăm doar pe sintetic”, a precizat antrenorul Andrei Ițco.

În cealaltă semifinala se vor întâlni Daco-Getica București și CSC Șelimbăr.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava