Primul derbi sucevean al acestui sezon competițional al seriei I a Ligii a III-a de fotbal s-a disputat în cadrul etapei a IV-a, la finele acestei săptămâni. Față în față s-au aflat Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni.

Meciul era așteptat a fi unul a marilor orgolii, pentru că actualul antrenor al grupării fălticenene, Iulian Ionesi, a fost antrenor și jucător al formației din Rădăuți o lungă perioadă de timp. Deși se aștepta a fi un adevărat ”duel”, lucrurile au fost calmate de gazde în doar 35 de minute de joc.

Prima lovitură și cea mai spectaculoasă a fost dată de Radu Ungurianu, jucătorul ”ejectat” cam ușor de la Foresta Suceava, marcând de dincolo de jumătatea terenului în secunda 4 a partidei. Deja cu 1-0 în ”cârcă”, oaspeții au pierdut mult din elan și au mai încasat un gol de la veteranul Stoian în minutul 35. La 2-0 în favoarea lor, rădăuțenii au stat la cutie și au câștigat pe merit în final.

După patru etape, Bucovina Rădăuți este lider în seria I, având 10 puncte, la fel ca Dante Botoșani. După deplasarea la Miroslava, din etapa a V-a, formația pregătită de Florin Cristescu va juca tot acasă al doilea derbi sucevean cu Foresta Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava