Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Din nou atmosferă frumoasă și tribune pline la Pojorâta la meciul din cadrul etapei a XI-a dintre formația locală Bucovina și Aerostar Bacău. Din păcate, suporterii grupării nou promovate în Liga a III-a au plecat acasă ușor dezamăgiți după rezultatul de egalitate înregistrat de favoriții lor.
Partida a fost dominată destul de clar de gazde, însă dominarea gazdelor a fost sterilă și în consecință ocaziile de gol au fost rare. Cea mai mare oportunitate de a înscrie a aparținut gazdelor, portarul formației oaspete salvându-și echipa în minutul 49. Și oaspeții au avut șansa lor în partea secundă, dar disputa s-a încheiat nedecis, scor 0-0.
Elevii antrenorului Dănuț Mîndrilă s-au descurcat bine în apărare, dar au fost mai modești la faza de construcție și în atac. Gazdele duc lipsa unui mijlocaș coordonator și a unui atacant incisiv.
La meciul Bucovina Pojorâta – Aerostar Bacău se poate consemna și o premieră, apariția unui inspirat și util program de meci.
Bucovina Pojorâta: Axinte – Donose, Prundeanu, Tivodar, Neagoe – Cherariu, Ioniță, Botezatu, Dodan – Lazăr, Beleca. Au mai jucat: Nuțu, Furtună, Nemeș și Stroia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava