Concert pascal
MOPAN Suceava

Etapa a VII-a a Ligii a III-a de fotbal a programat pentru Foresta Suceava derbiul local cu Bucovina Rădăuți. Miza jocului a fost una modestă, formația suceveană fiind déjà calificată în play-off de pe locul secund, cu șanse minore de a ajunge pe primul.

În mare parte soarta clasamentului din play-off-ul seriei I a fost decisă la Rădăuți, acolo unde meciul dintre gruparea gazdă și Foresta Suceava s-a terminat la egalitate, 1-1. Rădăuțenii au mai marcat într-un singur meci două golul, cu Hușana Huși acasă, ei încasând în 6 meciuri 14 goluri!

Cum este aproape clar care vor fi meciurile din semifinal play-off, adică Foresta Suceava va juca cu Oțelul Galați, iar Dante Botoșani cu Unirea Focșani, partida dintre suceveni și rădăuțeni nu a avut sare și piper. Rezultatul partidei dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți, 1-0, a fost stabilit chiar din minutul 6 de Giani Unghianu.

Mai sunt două etape din play-off-ul seriei I, Foresta Suceava urmând să joace runda a VIII-a la Dante Botoșani, iar Bucovina Rădăuți la Hușana Huși, în timp ce în ultima rundă Foresta Suceava va juca pe Areni cu Hușana Huși, iar Bucovina Rădăuți va primi pe teren propriu pe Dante Botoșani.

 

Rezultate consemnate în etapa a VII-a:

Foresta Suceava – Bucovina Rădăuți       1-0

Dante Botoșani – Hușana Huși       2-0

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava