Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a scăpat pe final victoria cu Steaua București, echipa antrenată de Petru Ghervan fiind egalată la ultima fază la 31-31, în meciul din cadrul etapei a XXIV-a a Ligii Zimbrilor disputat  în sala “Dumitru Bernicu”,.

Cel mai bun jucător al gazdelor a fost Kbilashvili, autor a 11 goluri. Imediat după acest joc de senzație, oficialii suceveni au reușit să-l determine pe valorosul jucător georgian să-și prelungească contractual cu gruparea suceveană, Universitarii au rupt echilibrul la 12-9, ecart de trei goluri care avea să se păstreze până la pauză, când tabela indica scorul de 16-13.

Desi s-a desprins până la jumătatea reprizei secunde chiar și o diferență de șase goluri, la 24-18, formația suceveană s-a precipitat pe final, fiind egalată la ultima fază la 31-31, dintr-o aruncare de la 7 metri transformată de Șandru.

CSU din Suceava: Makaria, Grigoraș – Kbilashvili (11 goluri), Lăzurcă (5), Ștefan (5), Lupu (2), Roșu (2), Stanciuc (2), Szasz (1), Zarițchi (1), Vizitiu (1), Loic (1), Bologa, Kutahya, Focșăneanu, Urdă.

În etapa a XXV-a, penultima a primului eșalon valoric al handbalului masculine românesc, CSU din Suceava va juca miercuri, 11 mai, pe terenul grupării CSM Focșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava