Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimul meci din actuala ediție de campionat jucat pe teren propriu, Foresta Suceava a învins Bucovina Rădăuți cu scorul de 3-2. Meciul a contat pentru etapa a VIII-a, penultima, din cadrul play-off-ului seriei I a Ligii a III-a.

Pe un teren bun și cu destui spectatori prezenți în tribunele stadionului ”Areni”, cele două echipe sucevene ajunse în play-off au oferit un real spectacol, cu ceva semen de îngrijorare, în pofida victoriei, pentru gazdele de la Foresta Suceava.

Fără Makongo, Chika, Ilie, Filip și Tănase, formația pregătită de Dorin Goian a arătat inconstanță în joc și o lipsă de omogenitate care a făcut ca în debut de meci sucevenii să nu poată lega mai mult de trei pase. Mult prea relaxați, fiind siguri de participarea în continuare la lupta pentru promovare, ”galben-verzii” au comis greșeală după greșeală în defensivă și au avut de muncit dublu pentru a reveni pe tabela de marcaj.

Profitând de lipsa de mobilitate a fundașilor centrali suceveni, Stoian a deschis scorul pentru rădăuțeni în minutul 3. Din fericire pentru gazde, ei au egalat repede prin Netbai care a marcat cu capul.

În pofida acestei reușite, jocul sucevenilor în prima repriză a fost încâlcit și lipsit de viziune, mijlocașii Forestei fiind mult prea îndrăgostiți de minge, dacă se poate spune așa.

În minutul 45 rădăuțenii au preluat conducerea prin golul înscris de același Stoian, după ce apărarea sucevenilor a fost surprinsă din nou. Stoian a șutat din interiorul careului, portarul Niga a respins, Aftanache a șutat și el, Niga a respins din nou, iar mingea a ajuns la același Stoian, care a marcat.

Până prin minutul 60, echipa care a fost la cârma partidei dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți a fost cea oaspete.

Din fericire pentru gruparea gazdă, antrenorul sucevenilor Dorin Goian a sesizat lipsa de consistență în linia mediană și a efectuat trei schimbări introducându-i pe teren pe Hagiu, Muntean și Căinari.

Jocul s-a schimbat brusc, a început să capete cursivitate și claritate, în consecință a survenit și egalarea. Aceasta s-a petrecut în minutul 68 după un corner executat de Căinari la a doua bară, acolo de unde Cimbru a lovit mingea cu capul, aceasta ducându-se în plasa laterală din dreapta portarului.

În minutul 76 Foresta Suceava a preluat conducerea pe tabela de marcaj, Hagiu i-a pasat lui Cimbru, care a șutat pe poartă, iar mingea respinsă de portar s-a înălțat, fiind lovită cu capul din 3 metri de Martin, care a înscris.

În celălalt meci din play-off-ul seriei I, Ceahlăul Piatra Neamț – CSM Bacău 2-1.

Din seria I la faza întâi a barajului de promovare vor participa Foresta Suceava și Ceahlăul Piatra Neamț, iar din seria a II-a, CSM Râmnicu Sărat și Metalul Buzău. Nu se știe încă care va fi împerecherea pentru că în seria a II-a diferența dintre primele două clasate este de doar un singur punct.

Primul meci de baraj Foresta Suceava îl va juca cu echipa situată pe poziția secundă în clasamentului play-off-ului seriei a II-a, pe 24 mai în deplasare, returulul urmând să fie pe 27 mai pe ”Areni”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava