Concert pascal
MOPAN Suceava

Federația Română de Fotbal (FRF) și Autoklass, o companie românească de prestigiu în domeniul auto, sunt încântate să anunțe prelungirea parteneriatului pentru încă doi ani.

Această colaborare solidă reprezintă o manifestare a angajamentului continuu al ambelor părți față de susținerea și promovarea fotbalului românesc la cel mai înalt nivel.

Având la bază o relație solidă și de încredere, FRF și Autoklass au decis să-și continue parteneriatul, consolidând legătura lor în sprijinul Echipei Naționale de Fotbal a României.

Autoklass, lider în domeniul serviciilor auto din România, împărtășește valorile fundamentale ale FRF, printre care se numără integritatea, inovația, verticalitatea și investiția în performanță. Prin această colaborare, cele două entități demonstrează angajamentul lor față de dezvoltarea și promovarea sportului, reușind să creeze o punte solidă între lumea fotbalului și cea a afacerilor.

Odată cu semnarea acestui nou contract, suporterii echipei naționale vor avea acces la produsele oficiale însemnate cu emblema națională și în sucursalele Autoklass, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și arăta susținerea pentru tricolorii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava