Concert pascal
MOPAN Suceava

Fuego a acceptat propunerea Televiziunii Române de a prezenta o nouă emisiune, care are drept subiect principal țara noastră și care va avea debutul în luna octombrie. Artistul s-a delcarat entuziasmat de noul proiect în care a fost cooptat și promite să pregătească momente care să ajungă la sufletele telespectatorilor, notează click.ro.

„Am fost onorat să primesc propunerea venită din partea Televiziunii Române de a prezenta un show cu și despre România, despre valorile sale, despre muzica și oamenii care au definit-o și au făcut din ea o frumoasă poveste ce trebuie spusă mai departe! Sunt entuziasmat și vă mărturisesc că pregătesc momente unice. Mă veți putea vedea într-o nouă ipostază, mult mai dinamică, prezentând și premiind pe cei ce ne fac mândri că suntem români. Vă voi arăta tineri talentați și vom vedea împreună că avem în continuare suficiente motive ca să fim una cu spațiul care ne-a definit.”, a declarat Paul Surugiu – Fuego, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/fuego-moderator-la-tvr-iata-ce-show-va-prezenta-artistul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava