Concert pascal
MOPAN Suceava

Richard Gere și soția sa, Alejandra Silva, au confirmat că vor avea primul copil împreună, după o lună de speculații, informează contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 69 de ani și soția sa în vârstă de 35 de ani – cu care s-a căsătorit în urmă cu doar cinci luni – au confirmat vestea, asupra căreia se speculează de o lună, printr-un mesaj postat de Alejandra pe contul ei de Instagram. Alături de o fotografie a lor alături de liderul budist, ea a scris: „Un moment foarte special a avut loc în urmă cu câteva minute… Am primit binecuvântări pentru bebelușul nostru care urmează să vină… Nu am putut să vă spunem, înainte de a-l anunța pe Dalai Lama.”

Bebelușul va fi primul copil al cuplului, însă al doilea copil pentru fiecare în parte. Actorul mai are un băiat, Homer James Jigmes, în vârstă de 18 ani, împreună cu fosta lui soție, Carey Lowell, în timp ce Alejandra mai are un băiat, Albert, în vârstă de cinci ani, dintr-un mariaj anterior.

Richard și Alejandra s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii cu specific indian, în New York, în aprilie. La acea vreme actorul spunea că se trezește în fiecare dimineață cu un zâmbet uriaș pe chip, pentru că se simte extrem de binecuvântat că o are pe Alejandra în viața lui.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava