Concert pascal
MOPAN Suceava

La antrenamentele Forestei din aceste zile ale cantonamentul de la Pojorâta va participa și fundașul central Adrian Neacșu, în vârstă de 20 de ani. Acesta aparține de Rapid București, formație cu care a reușit promovarea în eșalonul secund în sezonul precedent. Neacșu a început fotbalul la Progresul București, iar în prima parte a actualei ediții de campionat a evoluat sub formă de împrumut la Sportul Snagov, grupare care și-a anunțat zilele acestea retragerea din Liga II-a.

Aceasta este a noua achiziție a Forestei în pauza de iarnă, după portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamț) și Haralambie Mociu (Ripensia Timișoara), fundașii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) și Sebastian Lupu (Ardealul Cluj) și mijlocașii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuți), Bogdan Filip (FC Botoșani II), Florin Burghele (Universitatea Cluj) și Diallo Flatie, originar din Mali (Africa).

După revenirea din stagiul de pregătire centralizată, sucevenii vor mai juca amicale cu Bucovina Rădăuți, pe 14 februarie, cu Știința Miroslava, pe 22 februarie, pe teren propriu, și pe 29 februarie, în deplasare, și cu Ceahlăul, pe 25 februarie, la Piatra Neamț.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Liești. În clasamentul la zi al Seriei I, gruparea suceveană ocupă poziția secundă, la patru lungimi în spatele liderului Aerostar.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava