Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundatia Miscarea Populara, Filiala judetului Suceava, lansează un apel umanitar către locuitorii judeţului, de a veni în sprijinul gălăţenilor atât de crunt lovit de inundaţii. Vieţi pierdute, case distruse, agoniseala de o viaţă plutind pe valurile unor ape nestăpânite, culturi distruse, oameni disperati – aceasta e realitatea cu care se confruntă acum populaţia judeţului Galaţi, o situaţie pe care sucevenii au trăit-o pe pielea lor.

„Să nu uitam că atunci cand judeţul Suceava a fost afectat de inundaţii,toata Romania si toti romanii s-au mobilizat pentru a trimite ajutoare umanitare. Acum, nouă, sucevenilor, ne revine datoria nobilă de a-i ajuta pe cei afectati de inundatii. În asemenea momente, Fundatia Miscarea Populara- Filiala Suceava, împreună cu voluntarii şi cu membrii săi, nu poate rămâne indiferentă la atâta suferinţă şi îşi mobilizează toate forţele , si face în acelaşi timp un apel umanitar la toată populaţia judeţului Suceava, de a participa la alinarea acestei suferinţe.

se arata intr-un comunicat al Fundatiei Miscarea Populara- Filiala Suceava”.
Astfel, toţi cei care doresc să ajute, o pot face donând produse alimentare neperisabile (apă, ulei, zahăr, făină, conserve, etc.) punctul de colectare fiind la sediul Fundatiei, vis-à-vis de Catedrala din cartierul Marasesti. Donaţiile pot fi aduse la locaţia amintită de luni 16 septembrie până vineri 20 septembrie , între orele 10,00-18,00 si simbata 21 septembrie intre orele 10,00-13,00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava