Concert pascal
MOPAN Suceava

Starurile de la Hollywood vor să fie mereu în centrul atenției, așa că nu e de mirare că pe covorul roșu încearcă să șocheze cu ținutele lor. Click! prezintă patru dive, care au făcut furori săptămâna aceasta, la diverse evenimente.

Kate Moss (48 de ani) pare că are alergie la sutien în ultima vreme! Supermodelul britanic a întors toate capetele, miercuri seară, la o petrecere din Londra, unde a venit îmbrăcată într-o rochie transparentă și decoltată. Însă, atunci când a plecat de la eveniment, ținuta i-a cam dat bătăi de cap!

Zilele trecute, la Premiile CFDA (Consiliul de Modă al Designerilor Americani n.r), din New York, Khloe Kardashian (38 de ani) a ales să poarte o rochie de culoarea bronzului, semnată de LaQuan Smith, care a făcut-o să arate precum o statuie ce înfățișează o zeitate grecească. Vedeta, care are o avere de 60 de milioane de dolari, și-a lăsat sutienul acasa, iar ținuta inedită a avut o tăietură ce i-a expus sânul drept.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/fundul-gol-sanii-pe-afara-asa-se-poarta-pe-2219202.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava