Concert pascal
MOPAN Suceava

LPS Suceava a primit, la finele săptămânii trecute, vizita echipei Luceafărul Buzău în manșa tur a barajului de promovare în Liga Elitelor sub 19 ani la futsal. Meciul a fost controlat de jucătorii antrenați de Andrei Ițco, Gabriel Șuleru și Aurel Constantin, care s-au impus în final cu 9-3.

Andrei Buceac a reușit un hattrick pentru gazde, iar celelalte goluri au fost marcate de Sebastian Burlacu, Mario Bai, Cosmin Toderean, Florin Scutariu, Robert Cucoș și Ștefan Petraru. Returul se va disputa miercuri, 24 ianuarie, la Buzău.

Liga Elitelor va aduna la start cele mai bune opt formații din țară, șase dintre ele fiind deja cunoscute. Este vorba despre Ceahlăul Piatra Neamț, United Galați, FK Odorheiu Secuiesc, Sepsi Sfântu Gheorghe, Clujana Cluj-Napoca și CSM Deva. În celălalt meci de baraj se înfruntă formațiile Șoimii Simirad și CSM Târgu Mureș.

Lotul echipei de futsal sub 19 ani a Liceului cu Program Sportiv Suceava este format din următorii jucători: Bogdan Bujoreanu, Sebastian Gireadă, Andrei Buceac, Mario Bai, Ștefan Petraru, Ștefan Recolciuc, Florin Scutariu, Vlad Roșca, Sebastian Burlacu, Cosmin Toderan, Iustin Panciuc, Robert Cucoș.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava