Concert pascal
MOPAN Suceava

Cuplul format din Gabi şi Andreea a fost cel care a creat cele mai multe discuţii în cadrul emisiunii Insula Iubirii. Gabi a venit la emisiune alături de iubita sa, Andreea, iar cuplul a părăsit reality show-ul după doar 72 de ore, alegând să meargă pe drumuri separate. Atât el, cât şi ea au avut un comportament neadecvat, iar Gabi a dorit să explice care a fost motivul pentru care a fost protagonistul unor scene bizare, potrivit click.ro.

Atunci când a fost eliminat din emisiune, Gabi a explicat că de mai mulţi ani este foarte trist, confruntându-se cu depresia. În plus, el consideră că munca sa nu îi aduce satisfacţia finaciară necesară. Iată că a avut timp să se gândească la comportamentul său de pe platou şi a ajuns la o nouă concluzie. Explicaţia nefericirii sale, potrivit specialiştlor, după cum reiese din articolul distribuit de concurent pe pagina personală de Facebook, este faptul că dă dovadă de prea multă inteligenţă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gabi-de-la-insula-iubirii-ofera-o-noua-explicatie-pentru-comportamentul-bizar-avut

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava