Concert pascal
MOPAN Suceava

La un an de când s-au cuplat la „Ferma Vedetelor” și au început o relație, George Burcea (33 de ani) și Viviana Sposub (24 de ani) sunt pe val, fiecare în domeniul său. Dacă pe Vivi o vedeți la Kanal D, la „Bravo, ai stil, Celebrities”, pe George o să îl vedeți pe marile ecrane de la Hollywood. În plus, își va lansa și primul roman. Click! a stat de vorba cu actorul despre trecut, prezent, dar mai ales viitor, căci acesta sună luminos pentru tânărul îndrăgostit.

  • Click!: Ești pe val, vei lansa cartea la care ai muncit atâta vreme. Cât ți-a luat să o scrii?

George Burcea: Pe val nu, dar cred că Dumnezeu îmi oferă ceea ce merit și, pe deasupra, ceea ce mi se întâmplă acum e rodul muncii mele de cel puțin 18 ani. Am muncit, muncesc și voi munci enorm pentru a-mi duce la capăt misiunea: să le ofer oamenilor poveștile unui copil care se transformă ușor, ușor, într-un luceafăr, chiar dacă nimeni nu i-a dat vreo șansă. Am scris și corectat un an și ceva la această carte.

  • Tu și Viviana ați împlinit un an de relație. Cum vă e? Vă iubiți ca în prima zi?

Viviana este superbă și mereu a fost. Ea e sprijinul meu 24 din 24, 7 zile din 7. Tot ce am realizat în ultimul an a fost datorită ei și a susținerii de care a dat dovadă. N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de cald și iubitor.

  • Va ajutați unul pe altul? Te-am văzut la „Bravo ai stil” ca ajutor!

Ne ajutăm enorm, iar acest lucru n-a făcut nimic altceva decât să ne lege și mai mult. Eu zic să vă uitați la „Bravo ai stil”, căci veți avea parte de surprize frumoase.

Citește INTERVIUL complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/interviu-george-burcea-despre-carte-serial-si-iubirea-cu-viviana-tot-ce-am-realizat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava