Concert pascal
MOPAN Suceava

Keith Richards a ajuns la fabuloasa vârstă de 78 de ani, fiind astăzi una dintre marile legende ale muzicii. Despre chitaristul trupei Rolling Stones se știe că este un non-conformist, însă gesturile sale ridică uneori mari semne de întrebare, notează click.ro.

Pe lângă toate calitățile de muzician care l-au plasat pe Keith Richards în topurile mondiale, starul rock a reușit să facă turul ziarelor de pe întreg mapamondul datorită adicției sale. Chitaristul a recunoscut în repetate rânduri că adora să se drogheze în tinerețe, obicei la care a renunțat cu greu. Și cum obișnuința își spune cuvântul, vedeta a făcut un gest pe care mulți l-au condamnat.

După decesul tatălui său, familia a decis să îl incinereze, iar Keith Richards, starul de la Rolling Stones a recunoscut că a tras pe nas pulberea obținută în urma acestui obicei, potrivit sursei citate.

”Iubeam heroina. Nu mi-aș da sângele pentru nimeni. E adevărat, am tras pe nas cenușa tatălui meu. Mi-am ingerat strămoșul. Am deschis capacul cutiei și niște pulbere a căzut pe masă. Ca o pudră. Și nu am putut rezista, am luat un pai, am făcut o linie și gata”, a declarat Keith Richards, într-un interviu pentru Noisey.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/gestul-bizar-pe-care-keith-richards-l-a-facut-dupa-639870.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava