Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean a avut astăzi întâlniri cu cetățenii din mai multe comune sucevene. Astfel, alături de prim-vicepreședintele PNL Suceava, deputatul Ioan Balan și de vicepreședintele Irina Vasilciuc, Gheorghe Flutur a participat la lansările de candidaturi pentru un nou mandat din partea PNL ale primarilor din Dărmănești, Dănuț Chidoveț și din Todirești, Mugurel Bocancea. În Dărmănești președintele Flutur a spus despre primarul Dănuț Chidoveț că este o poveste liberală de succes, acesta fiind un primar cu patru  mandate care a schimbat radical comuna. „Dărmănești arată astăzi ca o comună europeană cu care ne mândrim”, a subliniat Flutur.

El a adăugat că în alte localități oamenii și-ar dori să aibă parte de modelul de dezvoltare de la Dărmănești, de la modul în care arată străzile, trotuarele, iluminatul public, școlile, grădinițele, până la serviciile în slujba oamenilor, totul este la superlativ. „Dărmănești în ultimii ani a dat printre cele mai frumoase scoruri la vot PNL și reprezentanții săi. Vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru acest lucru și îmi exprim încrederea că și în aceste alegeri vom face scoruri foarte bune, cerând să fim analizați după proiectele noastre. E mai mare dragul să mergi în astfel de comune și să primești aplauze în bloc, sa îți fie întrerupt discursul de mai multe ori prin aplauze care arată mulțumirea oamenilor pentru administrația liberală”, a transmis Flutur.

Tot astăzi, la Todirești, în satul Costâna, într-un cămin arhiplin, alături de primarul Mugurel Bocancea, Gheorghe Flutur a ținut să-l laude pe acesta pentru proiectele de modernizare a comunei, pentru finalizarea proiectului de apă potabilă, pentru proiectul de canalizare, a cărei proiectare a fost finalizată, dar pentru proiectul prin „Anghel Saligny” prin care se vor asfalta 8 străzi din comună, în total 15 km de drum. „Todirești a primit fonduri și pentru aducțiunea de gaz metan, școlile și grădinițele sunt toate dotate și modernizare, există acum 4 terenuri de sport și locuri de joacă, dispensar, se lucrează la un nou centru medical la Todirești, iar seria proiectelor poate continua. Oamenii sunt bucuroși pentru apropierea de final a lucrărilor la drumul județean Stroiești – Vâlcele – Costâna -Todirești”, a declarat liderul PNL Suceava. El le-a prezentat cetățenilor programul „Suceava la autostradă”, precizând că Todirești este „la o zvârlitură de băț” de viitoarea autostradă A7 pe care se va putea urca sau coborî fie la nodul de la Mariței, fie la nodul de la Ițcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava