Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a declarat mulțumit de evoluția lucrărilor de modernizare a municipiului Vatra Dornei. Prezent astăzi la Vatra Dornei, Gheorghe Flutur a spus că este convins de faptul că pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, acest municipiu va străluci ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte Bucovinei. „Am fost împreună cu Marius Rîpan, viceprimarul din Vatra Dornei, pe șantierele municipiului și pot spune că ultimele noastre întâlniri au dat roade. Astăzi am putut observa că strada principală, Mihai Eminescu, care trece prin fața primăriei, are un prim strat de asfalt. S-a lucrat la înălțarea capacelor canalizării și săptămâna viitoare se toarnă al doilea strat de asfalt. Toate cablurile au fost îngropate în pământ și acea rețea de cabluri, care zgâria ochiul privitorului, nu se mai vede acum. Fațada primăriei este renovată, strada Luceafărul, care face legătura cu cazinoul, este în proporție de aproape 70% pavată cu piatra cubică, fiind de asemenea lipsită de cabluri supraterane. Proprietarii din stânga și dreapta au început sa își refacă fațadele. Se modernizează pasajul subteran care trece pe sub calea ferată. S-a finalizat pavarea cu piatră cubică a podului peste râul Dorna. S-a turnat jumătate din canalul din albia râului și zilele viitoare se va turna cealaltă jumătate, în ața fel încât râul sa curgă oglindă în zona cazinoului”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că și în zona Cazinoului Băilor este finalizată pavarea trotuarelor. „În interior mai sunt foarte puține finisaje de făcut, iar în curtea din spate se pregătește amenajarea unei alei care să lege cazinoul de Izvorul Sentinela și de Catedrala Sfânta Treime.  S-a finalizat și îngroparea conductelor de gaz metan pe cei 30 km. În aceste zile se fac ultimele ajustări și finisaje.  Ca o concluzie, sunt mulțumit de angajamentul constructorilor și de lucrările efectuate în acesta vară. Sunt convins că pe 28 noiembrie Vatra Dornei va străluci, cu luminițele de sărbători aprinse, ca o adevărată perlă turistică a zonei de munte a Bucovinei. Atât localnicii cât și turiștii vor vedea o radicală schimbarea la față a localității”, a încheiat șeful administrației județene.

Gheorghe Flutur se declară mulțumit de cum decurg lucrările de modernizare a municipiului Vatra Dornei (FOTO), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava