MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan s-a întâlnit la căminul cultural din Breaza cu aproximativ 250 de oameni din comuna condusă de primarul Gheorghe Lesenciuc, „unul dintre cei mai gospodari primari pe care i-am cunoscut”.

„Le-am povestit celor prezenți că la prima mea întâlnire cu primarul lor, l-am găsit pe acesta muncind pe unul dintre utilajele cu care a dotat parcul auto al primăriei.

Am știut încă de atunci că Breaza este pe mâini bune.

O comună mică, dar cu o comunitate inimoasă, în care primarul Lesenciuc a demonstrat nu doar că este gospodar, dar și un bun manager, mai cu seamă că bugetul Primăriei Breaza nu este deloc generos, iar ușile „întâiului bucovinean” de la Consiliul Județean sunt închise pentru comunitățile care au ales primari din alte partide decât al lui”, a spus Gheorghe Șoldan. El a precizat că Breaza este o comună care se dezvoltă în ritm susținut, având în derulare proiecte de aproximativ cinci milioane de euro pentru modernizarea unui drum comunal, construirea unei săli de sport (lucrările sunt în faza de licitație), reabilitarea iluminatului stradal și dotarea cu echipamente pentru școala din Breaza.

„În acest mandat a fost reabilitat și sediul primăriei din Breaza, au fost asfaltate mai multe drumuri comunale și de asemenea completat parcul de utilaje al primăriei.

Urmează și modernizarea altor două drumuri comunale, un proiect prin Compania Națională de Investiții.

În calitate de parlamentar, am făcut echipă cu primarul Lesenciuc și, implicit, cu oamenii din Breaza, pentru obținerea finanțărilor necesare proiectelor pentru comunitatea lor.

Le-am promis că voi putea face mult mai mult pentru ei în calitate de președinte de Consiliu Județean, alături de colegii mei parlamentari, într-o guvernare social-democrată.

Și cu siguranță voi fi un altfel de președinte de Consiliu Județean, unul care va sprijini dezvoltarea fiecărei comunități și nu va împărți județul în două, așa cum suntem din păcate de prea mulți ani”, a transmis candidatul PSD pentru șefia județului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava