Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan, a anunțat că Primăria Bunești a primit o nouă finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

“Am fost alături de primarul Ioan Stefan în această dimineață la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, la semnarea unui nou contract în prezența secretarului de stat Alexandru Stoica”, a spus Gheorghe Șoldan. El a precizat că proiectul are o valoare de 𝟖,𝟒 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢. Proiectul vizează extinderea rețelei de alimentare cu apă pentru satele Petia, Uncești și Podeni, iar la finalizarea căruia se va rezolva definitiv această problemă în comuna Bunești.

“Țin să-l felicit pe primarul Ioan Ștefan, pentru că, deși se află la primul mandat a reușit să depună multe proiecte și să atragă investiții semnificative pentru comuna sa.

Urmează să obțină finanțare și pe un proiect care prevede 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚 𝟒,𝟓 𝐤𝐢𝐥𝐨𝐦𝐞𝐭𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢, în satele enumerate mai sus, iar în urmă cu câteva săptămâni, a semnat contracte pentru alte 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐁𝐮𝐧𝐞𝐬̦𝐭𝐢 prin PNRR.

Deși conduce o comună nu tocmai mare, cu un buget relativ mic, Ioan Ștefan, un bun gospodar, are deja multe reușite administrative ca primar și sunt convins că Buneștiul se va moderniza și se va dezvolta tot mai mult în următorii ani”, a declarat deputatul social democrat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava