Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Un grav accident rutier s-a produs intre un microbuz si un autoturism, pe raza localitatii Băișești, a anunțat ISU Suceava. Evenimentul a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, la ora 1:13.

Au intervenit pompierii militari cu o autospeciala pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

Cinci persoane, una din microbuz si patru din autoturism, au necesitat ingrijiri medicale. Doua dintre victime, una din microbuz si cealalata din autoturism, au ramas incarcerate si au necesitat interventia echipei de descarcerare pentru a fi extrase din masini.

Toate victimele (trei adolescenti  cu varste intre 16 si 17 ani, un tanar de 19 ani si un barbat de 38 de ani) au fost transportate la spital, pentru investigatii suplimentare si tratament de specialitate.

Accident rutier violent la ora unu noaptea la Băișești. Cinci persoane rănite din care patru de 16, 17, 19 și 38 de ani au ajuns la spital. Trei persoane încarcerate au fost extrase (foto), 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava