Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Rădăuți și comuna Putna vor beneficia de investiții în infrastructura școlară în valoare de 1,9 milioane lei finanțate din fonduri europene prin Programul Operațional Regional, a anunțat deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu.

”Dezvoltarea infrastructurii educaționale este vitală, având potențialul de a conduce spre îmbunătățirea predării, a rezultatelor școlare ale elevilor și spre reducerea abandonului școlar. Mă bucur să văd că guvernul Ciucă profită de oportunitățile pe care România le are ca stat membru al Uniunii Europene. Aceste fonduri sunt o oportunitate incredibilă pentru a reduce, în materie de infrastructură educațională, decalajele dintre unitățile de învățământ din țară”,a spus Gheorghiu.

Astfel, municipiul Rădăuți va primi 931.000 lei pentru demolarea unor construcții existente și construirea unei grădinițe cu program normal, cu branșare la utilități, în timp ce comuna Putna va primi 935.963,67 lei pentru amenajarea arhivei, dotarea infrastructurii educaționale și a sălii de sport din cadrul Școlii Gimnaziale „Mitropolit Iacob Putneanul”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava