Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a declarat că după ce a citit declarația de astăzi a deputatului PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi, despre care a spus că este „un om cu o carieră politico-administrativă destul de consistentă”, nu poate decât să aprecieză implicarea acesteia în problemele județului și să o asigure, în nume personal și în numele PNL, că aceste probleme sunt luate în considerare cu toată seriozitatea de către conducerea Consiliului Județean Suceava. Afirmația lui Bogdan Gheorghiu a fost făcută după ce Mirela Adomnicăi a spus că președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur își arogă merite pentru o serie de invetiții în care instituția pe care o conduce nu are nici o implicare. „Din perspectiva politică a declarației, înțeleg faptul că filiala PSD Suceava caută să prezinte alegătorilor săi realizări proprii, dar nu trebuie minimalizat efortul susținut al domnului președinte Flutur de a valorifica în absolut orice fel potențialul de dezvoltare a județului.

Cred că trebuie schimbată perspectiva celor punctate de doamna deputat. Realizările lui Gheorghe Flutur în funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, prin dezvoltarea acestuia, promovare turistică, atragerea investițiilor, etc., sunt tocmai factorii care l-au propulsat în postura de lider politic de anvergură națională, care participă activ la toate deciziile coaliției”, a declarat Bogdan Gheorghiu, el adăugând că „nu vorbim de arogarea unor realizări acolo unde dumnealui nu ar fi factor administrativ decident, ci vorbim de faptul că, săptămânal, participă în postura de lider politic la ședințele coaliției de guvernare, acolo unde se decid liniile importante de finanțare și implementare de măsuri la nivelul țării și de unde poate pleda mult mai bine cauza județului nostru. Și o face! Sper să ne învingem ego-urile politice și să recunoaștem atunci când cineva are rezultate bune. Să nu ne regăsim în celebra și mereu actuala vorbă românească, aceea cu vecinul și capra (în cazul nostru, partenerul de coaliție)”. Gheorghiu a spus că „în orgolii ne-am putea măsura, dar în rezultate ba”, el precizând că dacă ar fi să vorbească despre faimosul program ”Utilități și Mediu”, PSD este ultimul în măsură să-l întrebe pe Gheorghe Flutur de ce se implică activ în aducțiunea de gaz metan în județul Suceava. „De asemenea, alte exemple sunt blocarea centurii ocolitoare a Sucevei pe parcursul mandatului unui fost lider PSD și conduita de care PSD Suceava a dat dovadă atunci când, deși dețineau conducerea județeană și guvernarea, liderii PSD locali au lăsat ca Suceava să fie printre ultimele județe de pe harta intereselor Guvernului.

Important acum este să se realizeze cât mai multe obiective asumate, viața noastră să devină din ce în ce mai bună, să se întoarcă acasă din ce în ce mai mulți suceveni plecați pe alte meleaguri și să prosperăm. Dacă astăzi avem un lider local cu anvergură națională care poate pune Suceava în topul priorităților actualei guvernări, ar fi păcat să nu-i recunoaștem meritele și să-i minimalizăm eforturile”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava