Concert pascal
MOPAN Suceava

Gigi Becali a căzut pradă păcatului și nu s-a sfiit să recunoască acest aspect al vieții sale. Nu s-a întâmplat doar o dată ca latifundiarul din Pipera să experimenteze pe propria piele lăcomia, ispita care l-a tras în păcat, dar din ghearele căreia a reușit să scape doar cu rugăciune și căință, notează click.ro.

Viața latifundiarului din Pipera a fost plină de suișuri și coborâșuri, dar doar așa a cunoscut credința adevărată și puterea lui Dumnezeu de a-l aduce pe calea cea bună. Recunoaște că a iubit banii prea mult, dar acest păcat l-a transformat într-o virtute.

„Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia. Apoi lăcomia mea am transformat-o în lăcomie de Hristos. Și nu sunt lacom de bani acum, sunt lacom de Hristos. De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap”, a spus Becali, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gigi-becali-recunoaste-ca-a-cazut-in-pacat-patima-2329844.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava