Concert pascal
MOPAN Suceava

Actriţa americană Gillian Anderson, care are rădăcini englezeşti şi irlandeze, a petrecut foarte mult timp locuind în Londra şi spune, într-un interviu acordat revistei New Beauty, că acest lucru a făcut-o să se simte mai confortabil în ceea ce prineşte procesul de îmbătrânire.

Ea a declarat, potrivit contactmusic.com: “Am observat că femeile britanice nu îşi fac atât de multe griji că îmbîtrânesc precum cele americane, din Los Angeles, de exemplu. Se pare că sunt mai puţin preocupate de acest lucru şi acceptă întregul proces, îl privesc aşa cum este, un lucru natural. Cred că în Europa, în general, există ideea că femeile care îmbătrânesc natural pot fi frumoase, percepţie pe care nu prea o întâlneşti şi în America, în mod special în L.A. Cred că ridurile sunt considerate imperfecţiuni.”

Cu toate acestea, Gillian Anderson a subliniat că nu judecă pe cei care aleg să lupte împotriva procesului de îmbătrânire prin intermediul chirurgiei plastice sau a Botoxului. Ea adăugat, conform sursei citate: “Mereu va exista dorinţa de a opri acest proces, pe măsură ce femeile se văd îmbătrânind.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava