Concert pascal
MOPAN Suceava

Cariera lui Ben Affleck a luat avânt după despărţirea de Jennifer Lopez, în 2004, o mărturiseşte însuşi actorul, potrivit contactmusic.com.

Starul în vârstă de 43 de ani a anulat logodna cu J. Lo după o relaţie ce a durat doi ani, timp în care cariera lui începuse să meargă la vale, din cauza unor filme mai puţin reuşite, precum ‘Gigli’, din 2003, şi ‘Jersey Girl’, din 2004.

Într-o emisiune de televiziune în care a apărut recent, Ben Affleck a declarat, potrivit contactmusic.com: “Dacă te iei după ce spuneau oamenii… Nu eram nici cool şi nici talentat, eram total opusul la acea vreme. M-am despărţit de Jennifer Lopez, iar imediat după am avut trei sau patru filme care au avut un succes răsunător.”

Faptul că filmele sale nu aveau succes nu era singura şi cea mai mare problemă a starului. Ben a mărturisit că cel mai dureros a fost când a devenit ţinta unei glume făcută de comediantul Robert Whul pentru un video promoţional al United Airlines. “Acest tip, Whul, s-a uitat în jos, către pământ şi a spus: ‘Cine este sub mine şi pot să-mi fac nevoile pe el?’ Iar atunci a spus numele meu.”, şi-a amintit Ben Affleck. “M-a făcut de toată ruşinea şi după ce am văzut clipul promo mi-am spus: ‘Asta este, lucrurile nu au cum să devină şi mai rele decât atât’. Atunci m-am adunat şi m-am gândit: ‘Hei, vreau să mă apuc de regizat filme, oamenii care fac asta sunt luaţi în serios’. Atunci mi-am zis că mereu voi munci mai mult decât orice altcineva.”, adăugat actorul.

Determinarea sa a fost răsplătită – filmul pe care l-a regizat în 2012, co-produs şi în care a şi jucat, ‘Argo’, a câştigat trei premii ale Academiei Americane de Film. A câştigat, de asemenea, distincţii pentru peliculele ‘The Town’ şi ‘Gone Baby Gone’.

Însă, actorul spune că meritul nu este doar al său şi că un important ajutor a avut din partea soţiei sale Jennifer Garner. “Soţia mea mi-a fost de mare ajutor. Datorită ei am făcut toate acestea.”, a mai spus actorul.

Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat în iunie 2015 că se despart, după 10 ani de căsnicie. Ben şi Jennifer îşi cresc, în continuare, copiii – Violet, în vârstă de 10 ani, Seraphina, în vârstă de şapte ani, şi Samuel, în vârstă de patru ani.

Ben Affleck: “Cariera mea a luat avânt după despărţirea de Jennifer Lopez”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava