Concert pascal
MOPAN Suceava

Manechinul Gina Chirilă, frumoasa soție a lui Bogdan Vlădău, a făcut confesiuni tuburătoare de pe vremea când activa cu succes în lumea modelling-ului. Blonda a trăit situații de coșmar, recunoscând că lumea aceasta este una destul de periculoasă și plină de capcane, notează click.ro.

Gina Chirilă (25 de ani) a povestit că a trecut prin întâmplări șocante și deosebit de periculoase, afirmând că lumea modelling-ului se poate ușor transforma într-un drum al pierzaniei pentru multe tinere ce-și doresc să facă această meserie. Soția lui Bogdan Vlădău a rememorat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, un episod șocant, pe care l-a trăit într-un club din China. Un individ i-a strecurat blondei în băutură substanțe interzise, având intenția de a profita ulterior de incapacitatea sa de a se apăra. ”Mi s-au pus droguri în băutură! Noroc că am știut cum să gestionez situația. M-am dus acasă, altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Fiind o fată care nu consumă așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu”, a relatat vedeta la Pro TV, conform sursei citate.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/gina-chirila-despre-cosmarul-trait-lumea-modelling-ului-mi-s-au-pus-droguri-bautura

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava