Concert pascal
MOPAN Suceava

Chadwick Boseman, care a decedat în 2020, a câştigat postum premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic graţie rolului interpretat în pelicula „Ma Rainey’s Black Bottom”, duminică seară, în cadrul celei de a 78-a ediţii a Globurilor de Aur, informează click.ro.

În cadrul acestui film, celebrul actor american, decedat în 2020, interpretează rolul unui trompetist din trupa unei celebre cântăreţe de blues. La aceeasi categorie au fost nominalizaţi actorii Riz Ahmed („Sound of Metal”), Chadwick Boseman („Ma Rainey’s Black Bottom”), Anthony Hopkins („The Father”), Gary Oldman („Mank”), Tahar Rahim („The Mauritanian”).

Taylor Simone Ledward, văduva lui Chadwick Boseman, a acceptat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic pe care acesta l-a câștigat. Actorul a decedat în august 2020 din cauza bolii cu care se confrunta de mai multă vreme. „El ar fi spus ceva foarte frumos, ceva inspirațional, ceva care să amplifice micuța voce din interiorul fiecăruia dintre noi care ne spune că putem”, a spus aceasta în lacrimi, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/globurile-de-aur-2021-chadwick-boseman-premiat-pentru-cel-mai-bun-actor-ce

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava