Concert pascal
MOPAN Suceava

Politiștii au actionat cu fermitate în cazul unui incident din data de 08.12.2022, orele 18:30, cand Sectia de Politie Rurala nr. 7 Malini a fost  sesizata prin intermediul S.N.U.A.U.112 de catre un barbat din Slatina, cu privire la faptul ca pe raza satului Slatina, are loc o agresiune.

La fata locului a fost identificat un barbat din Slatina, care a declarat politiștilor faptul că în timp ce se deplasa pe drumul judetean D.J.209 A Slatina catre domiciliu, la ieșirea dintr-un bar ar fi fost agresat de catre mai multe persoane.

In timp ce politiștii discutau cu partea vatamata încercand sa identifice și potentiali martori ai evenimentului, pentru a stabili cu exactitate cele întamplate, și-au facut aparitia doua autoturisme din care au coborat mai multe persoane, care anterior l- ar fi agresat pe reclamant și care au început sa-i adreseze amenintari, avand un comportament incisiv și recalcitrant.

Politiștii au efectuat somatie verbala cu privire la posibilitatea folosirii armamentului din dotare. A fost solicitat sprijin suplimentar al patrulelor din zona dar și din partea luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale IPJ Suceava, fiindlntocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de lovirea sau alte violente și tulburarea ordinii și linișii publice.

Cercetarile în cauza au fost continuate de catre politiștii Politiei Muncipiului Falticeni, fiind documentata activitatea  infraționala și administrat  material probator, iar la data de 09.12.2022 s-a dispus masura retinerii pentru o perioada de 24 ore a 4 barbati implicati, cu varste cuprinse între  24 și 39 ani, toti din comuna Slatina.

Cei 4 suspecti au fost introduși în Centrul de Retinere și Arestare Preventiva al IPJ Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava