Concert pascal
MOPAN Suceava

Gordon Ramsay nu înjură niciodată acasă, iar copiii lui cred că este amuzant când îl văd vorbind urât la TV, pentru că în preajma lor nu foloseşte nici măcar un cuvât ‘deocheat’.

Faimosul bucătar în vârstă de 50 de ani este cunoscut pentru limbajul deloc elegant pe care îl are în timpul emisiunii pe care o moderează, ‘Hell’s Kitchen’, cu cei care se luptă pentru titlul de cel mai bun bucătar, dar se pare că acasă este o personă complet diferită, cu soţia sa Tana şi copiii Matilda, 15, Holly, 17, Megan, 18, şi Jack, 16.

Cel mai mic dintre copiii chef-ului a spus, despre modul de exprimare al tătălui său, potrivit contactmusic.com: „Acasă nu înjură deloc. Este doar un tată normal.”

Matilda, cea care are aceeaşi pasiune ca tatăl ei şi are şi o emisiune culinară, a spus, la rândul său, că i se pare foarte amuzant când îşi vede tatăl înjurând la TV, pentru că este o parte a lui pe care ea nu o cunoaşte. „La televizor este ca un profesor foarte dur; când îl privesc de acasă mi se pare amuzant, pentru că este foarte diferit de cum îl ştim noi, familia.”, a spus fata lui Gordon Ramsay, conform sursei citate.

Matilda a mai spus că nu va merge pe urmele tatălui ei în ceea ce priveşte modul de exprimare, pentru că ea se descarcă făcând mâncare, nu înjurând. „Când eşti cel mai mic membru al unei familii compusă din şase persoane, o familie foarte gălăgioasă, chiar trebuie să ţipi pentru a te face remarcat. În loc să ţip, eu am început să gătesc – este mai uşor să primeşti atenţie pregătind o cină gustoasă pentru toată lumea, decât să sari în sus făcând gălăgie mereu.”, a mai spus Matilda.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava