• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pompierii suceveni au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unui bărbat din satul Măriţeia, comuna Dărmăneşti, Traian M. Incediu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:20, flăcările fiind stinse după mai bined e două ore. La sosirea echipajelor, focul a cuprins anexele gospodăreşti, majoritatea construcţii din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit.
În incendiu au ars depozitul de furaje pe o suprafaţă de 35 de metri pătraţi, acoperişul şi pereţii adăpostului de animale pe 60 de metri pătraţi, respectiv 12 metri pătraţi, planşeul bucătăriei de vară pe 12 metri pătraţi, cinci metri pătraţi din acoperiş şi 12 metri pătraţi din izolaţia casei. Au mai ars aproximativ 300 kilograme de fân, 200 kilograme de porumb, doi metri cubi de cherestea şi tâmplărie din lemn. Flăcările au degradat pereţii bucătăriei de vară şi bunuri casnice .
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
Nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat casa de locuit.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava