Concert pascal
MOPAN Suceava

Guvernul României salută faptul că agenţia de evaluare financiară Standard&Poor’s a reconfirmat astazi, 9 mai 2013, ratingul României la nivelul “BB+” pentru obligaţiunile pe termen lung emise în moneda straină şi locală, precum şi ratingul la “B” pentru obligaţiunile pe termen scurt emise în moneda straină şi locală, cu perspectiva stabilă.

Standard&Poor’s atribuie acest rating angajamentului Guvernului de a continua procesul considerabil de consolidare fiscală, pe fondul menţinerii unui deficit de cont curent mai moderat decât în anii anteriori, precum şi preocupării Executivului pentru stimularea creşterii economice prin atragerea de investiţii străine directe. S&P se aşteaptă la o consolidare sustinuţă a creşterii economice în perioada 2013-2015.

Decizia S&P o confirmă pe aceea a agenţiei Fitch, care la jumătatea lunii aprilie, menţinea ratingul de credit pe termen lung în valută al României la „BBB-„, cu perspectivă stabilă. Tot atunci, Fitch aprecia la „BBB” ratingul de credit pe termen lung în monedă locală al României, respectiv la „F3” ratingul de credit pe termen scurt.

 

Guvernul salută decizia agenţiei de evaluare financiară Standard&Poor’s , 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava