Gwyneth Paltrow a început „să se iubească” abia după 30 de ani.

Actrița în vârstă de 47 de ani a spus că a început să se placă cu adevărat în urmă cu aproximativ zece ani și că înaintarea în vârstă, deși dificilă, a făcut-o să se simtă, pentru prima dată în viața sa, „cu adevărat frumoasă” pe interior.

Întrebată de fata ei în vârstă de 16 ani, Apple – pe care o are împreună cu fostul ei soț, Chris Martin, cu care mai are și un băiat de 14 ani, pe Moses – la ce vârstă s-a simțit „cel mai drăguță”, ea a răspuns, potrivit contactmusic.com: „Am început să mă iubesc și să mă simit minunat abia după 30 de ani. Cred că procesul de îmbătrânire este greu. Cu siguranță este un proces și cred că, atunci când îți dai seama că fața începe să ți se schimbe, nu te simți tocmai grozav la exterior. Dar ironia este că în acel moment începi să te iubești cu adevărat și să te placi cu adevărat. Așa că, într-un fel, pe interior te simți cu adevărat frumos.”

Într-un alt interviu, recent, Gwyneth a spus că este „mult mai fericită” acum, la o vârstă mai înaintată. „Nu m-aș întoarce la vârsta de 20 de ani pentru nimic în lume. Este interesant să îmbătrânești. (…) Sunt mult mai fericită acum.”, a spus actrița, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava