Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimosul bucătar Jamie Oliver a mărturisit că este „timid” și că nu îi place deloc să se certe.

Celebrul chef în vârstă de 45 de ani este cunoscut pentru campaniile sale de promovare a unui stil alimentar sănătos în școlile britanice, dar spune că nu îi place deloc să intre în discuții aprinse și că preferă să nu se exteriorizeze atunci când se enervează.

Într-un interviu acrodat ziarului The Guardian, Jamie a spus, potrivit contactmusic.com: „Nu îmi place deloc să mă cert. Sunt timid de felul meu. Nu îmi place deloc să intru în polemici.”

Jamie a mai spus că toate campaniile sale l-au făcut, de multe ori, să devină ținta criticilor, mai ales când ceva nu i-a mers bine – cum ar fi intrarea în faliment, anul trecut, a restaurantului său ‘Jamie’s Italian’. „Am muncit extraordinar de mult timp de trei ani, pentru a-mi salva restaurantul Italian și mă laud pentru faptul că am scos ce a fost mai bun din toată situația rea.”, a explicat Jamie Oliver.

În altă ordine de idei, în urmă cu trei luni, soția lui Jamie, Jools, spunea că își dorește foarte mult al șaselea copil.

Faimosul bucătar și soția sa au deja cinci copii – Poppy, în vârstă de 18 ani, Daisy, în vârstă de 17 ani, Petal, în vârstă de 11 ani, Buddy, în vârstă de nouă ani, și River, în vârstă de trei ani.

Jools a spus, potrivit contactmusic.com: „Vreau să continui cu asta până când nu va mai fi posibil. Cel mai probabil, mă voi opri să mă mai gândesc la a face copii când voi avea în jur de 47 de ani. Jamie îmi spune: ‘Nu poți seta o limită pentru vârstă, pentru că tot vorbești despre asta… dar ar fi bine încă un copil – pentru River’. Aș vrea să nu îl mai bat la cap pe Jamie. Dar sunt nesigură. Cred că încă un copil.”

Dar Jools, în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că este „extenuant” să te ocupi de cinci copii. „Atunci când am adus-o pe lume pe Poppy aveam 27 de ani și puteam să îi acord ei toată atenția mea. Puteam sta acasă și să fiu mamă cu normă întreagă – era tare frumos. Dar, pe măsură ce trece timpul, lucrurile se schimbă. Nu mai ai timp de nimic. River trebuie să se confrunte cu o familie foarte numeroasă, așa că țipă foarte mult. Este foarte, foarte entuziasmat de tot ce se întâmplă în jurul lui. Este un copil diferit și toată situația mă epuizează.”, a mai spus soția celebrului bucătar, în cadrul emisiunii online ‘The Red Room’, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava