MOPAN Suceava

Recent, la Gura Humorului s-a desfăşurat faza judeţeană din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la handbal feminin. La competiţie au participat cinci formaţii, trei dintre ele reprezentând licee din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Siret, celelalte două fiind din Suceava, una de la Liceului cu Program Sportiv, iar cealaltă de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”. La turneu ar fi trebuit să fie prezentă şi o echipă din Fălticeni care nu a mai ajuns.
Într-o grupă au fost aşadar doar două echipe, cele din Gura Humorului şi Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, iar în cealaltă trei formaţii din Câmpulung, Siret şi LPS Suceava.
În finala turneului din cadrul ONSŞ a judeţului Suceava s-au calificat, surprinzător, echipele LPS Suceava şi Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” din acelaşi oraş. LPS s-a impus cu 14-6. Cel mai interesant lucru a fost acela că pe teren, faţă în faţă, s-au aflat colege de echipă de la LPS, unele dintre ele fiind eleve ale Colegiului „Ştefan cel Mare”.
Din echipa LPS Suceava, calificată la turneul zonal care va avea loc la sfârşitul lunii martie au făcut parte sportivele: Andreea Sasu, Andreea Traşcă, Andreea Roman, Mălina Cocîrlă, Andreea Serediuc, Alexandra Perijoc, Andreea Ignat.
Întrebat fiind cum se descurcă cu atâtea jucătoarele cu numele Andreea, antrenorul echipei LPS Suceava, Dorel Ţugurlan a spus că apelează la porecle şi din această cauză mai uită numele de familie.

Handbal feminin. Echipa LPS Suceava, calificată la turneul zonal, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava