Concert pascal
MOPAN Suceava

România a pierdut fără drept de apel primul meci de la Campionatele Europene din Germania, 24-31 în fața Austriei, echipă în fața căreia mai pierduse de două ori în preliminarii. Teoretic era adversarul cel mai abordabil din grupa B, iar timp de o repriză am trăit chiar cu iluzia că putem produce surpriza. Probabil, însă, că austriecii ne-au luat de sus, aspect la care s-a adăugat evoluția excelentă a portarului Ionuț Iancu, iar de aici a rezultat scorul primei reprize, 15-14 pentru Austria. O primă repriză în care Nicușor Negru și Liviu Caba au văzut direct cartonașul roșu pentru intervenții nesăbuite.

Normalitatea și-a intrat în drepturi în repriza a doua, când austriecii au speculat la maxim noianul de greșeli din tabăra noastră. Iancu a fost omul numărul 1 al României, în timp ce cel mai bun jucător de câmp a fost cel care are mai multe minute la națională decât la echipa de club, suceveanul Daniel Stanciuc. Urmează mpentru naționala României meciurile cu Spania și Croația în care șansele sunt mult mai mici decât cele pe care le aveam cu Austria.

AUSTRIA – ROMÂNIA 31-24 (15-14)

România: Iancu – Grigoraș 6, Stanciuc 4, Buzle 4, Nistor 3, Ilie 2, Cumpănici 2, Rotaru 1, Dedu 1, Ghiță 1, Militaru, Racoțea, Tărîță, Caba, Negru. Antrenor: Xavier Pascual.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava