Concert pascal
MOPAN Suceava

Municipiul Suceava găzduieşte în acest weekend turneul final al Campionatului Naţional Universitar la handbal masculin, competiţie care reuneşte la start opt echipe din şapte centre universitare, este vorba de Universitatea „Constantin Brâncusi” din Târgu Jiu, Universitatea „Transilvania” din Braşov, Universitatea din Craiova, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj, UMF „Carol Davila” Bucureşti, Academia de Studii Economice Bucureşti, Universitatea din Piteşti şi gazda Universitatea “Ştefan cel Mare”.
CSU Suceava pleacă cu prima şansă la câştigarea trofeului, în condiţiile în care, cu excepţia lui Sebastian Polocoşer, accidentat la genunchi, a portarului Andrei Drăghici şi a sârbilor Saşa Puljizovic şi Duşan Sipka, va putea miza pe nucleul lotului de jucători cu care participă şi în Liga Naţionala. Mai mult, pentru cel de-al doilea post de portar va fi reactivat antrenorul Iulian Andrei.
“Ar fi normal să câştigăm această competiţie pentru că avem cel mai valoros lot înscris în competiţie. Sper să nu apară probleme medicale pentru că prioritar pentru noi pe acest final de sezon este menţinerea în Liga Naţională”, a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.
CSU Suceava va juca meciuri din grupe în sala Liceului Sportiv.
CSU Suceava va întâlni pe rând echipele „U” Piteşti, ASE Bucureşti, şi gruparea din Târgu Jiu.
Campionatului Naţional Universitar este organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, în parteneriat cu Facultatea de Educaţie Fizică si Sport din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, Federaţia Româna de Handbal, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Clubul Sportiv Universitar din Suceava, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Asociaţia Judeţeană de Handbal Suceava, Liceul cu Program Sportiv Suceava şi Şcoala Gimnazială „Ion Creangă” din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava