Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația de handbal masculin CSU din Suceava a înregistrat a patra înfrângere la doar un singur gol diferență în acest sezon competițional .Într-o partidă contând pentru etapa a XVI-a a Ligii Zimbrilor, CSU din Suceava – CSM București 23-24.

Sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava a fost din nou neîncăpătoare pentru suporterii suceveni la meciul din week-end-ul trecut dintre formația locală și CSM București.

Deși oaspeții erau favoriți clar pe hârtie având 10 victorii ăn campionat, față de cele doar cinci ale sucevenilor, elevii antrenați de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iuian Andrei au evoluat cu mult curaj în prima repriză pe care au și încheiat-o în avantaj, scor 14-12.

Și în debutul părții secunde a jocului CSU din Suceava a avut avantaj, însă, așa cum era de așteptat, a urmat o perioadă de ”întuneric” în care nimic nu a funcționat pentru gazde. În pofida căderii psihice evidente, marcate de ratări incredibile și lipsă de imaginație în atac, sucevenii și-au regăsit tonusul și au egalat la 22.

Din păcate, așa cum s-a mai întâmplat în finalul mai multor partide din acest sezon competițional, sucevenii au gestionat greșit ultimele minute de joc. Condusă la un gol diferență pe tabela de marcaj, formația suceveană a avut de două ori șansa să egaleze și să scoată măcar un punct, dar s-a pierdut și a avut și ghinion. Mai întâi, tânărul Daniel Stanciuc care a jucat bine tot meciul, a ratat o lovitură de la 7 metri, pentru ca apoi, ultima aruncare a georgianului Kbilashvili să fie apărată de portarul oaspeților, Vitalii Shymanskyi. Dacă cel mai talentat tânăr jucător din România ar fi marcat, atunci sucevenii ar fi putut avea ultima aruncare pentru victorie chiar.

Nu a fost să fie, însă vor veni partide care vor trebui câștigate fără emoții pentru că vor fi decisive. Pentru CSU din Suceava urmează două etape de foc, în prima urmând să evolueze la Poli Timișoara, echipă antrenată de suceveanul Mihai Rohozneanu, iar în cea de-a doua, acasă cu CSM Vaslui.

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu – Stanciuc 6 goluri, Gavriloaia 4, Tîrzioru 3, Csog 3, Loic 2, Balazs 2, Kbilashvili 2, Ștefan 1, Bologa, Bruj, Zarițchi, Lupu.

CSM București i-a avut pe lista marcatorilor pe Botea, cu 5 goluri, Rotaru 4, Ioannou 4, B. Voica 2, Dodică 2, Bizău 2, Ungureanu 2, Miru 1, Onyejekwe 1, Nica.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava