Concert pascal
MOPAN Suceava

Gruparea de handbal masculin CSU Suceava, singura echipă de club din județul nostru care activează într-un eșalon de elită al sportului românesc, nu va mai putea conta în acest an pe serviciile lui Balasz Botond, unul dintre jucătorii de bază ai formației antrenate de Adrian Chiruț și Iulian Andrei. Jucătorul în vârstă de 23 de ani și 1.93 metri înălțime, care evoluează pe poziția de centru, a fost operat de hernie inghinală la o clinică din Târgu Mureș, acesta urmând să revină în programul echipei peste aproximativ o lună.

Balazs Botond a fost transferat în această vară de la Odorheiu Secuiesc, fiind golgeterul echipei din Harghita în sezonul precedent al Diviziei A. Anterior, a mai evoluat și în Ungaria, la formația de prima ligă Orosházi FKSE.

Pe lista jucătorilor indisponibili de la CSU Suceava a intrat recent și extrema dreaptă Andrei Olariu, care a suferit o entorsă la genunchi în timpul unui antrenament.

CSU Suceava va disputa următorul meci de campionat vineri, în sala Apollo, din capitala României, împotriva formației CSM București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava