MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, tot la Sfântu Gheorghe în sala ”Kati Szabo” a avut loc al doilea rund de meciuri din cadrul Ligii Naționale de handbal masculin. În acest sezon competițional ”virusat”, echipele trăiesc cu frica infectării cu coronavirus de la o partidă la alta practic.

CSU din Suceava nu a reușit în primele șapte etape decât două remize, una cu Steaua și una cu CSM Vaslui. Adversara elevilor antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei în runda cu numărul opt a fost CSM Bacău, formație refăcută proaspăt după o serie de infectări cu Covid-19.

Meciul a fost extrem de echilibrat, iar rezultatul a stat în cumpănă până în final. Din fericire, sucevenii au fost mai inspirați și au câștigat cu 32-30, realizând prima victorie din acest campionat. CSU din Suceava mai poate contabiliza o victorie, 10-0 cu Magnum Botoșani, gruparea vecină neputând alinia o linie validă din cauza numeroaselor probleme cauzate de pandemia cu coronavirus.

CSU din Suceava: Grigoraș, Makaria – Dacălu (1), Mihalcea (1), Tofănel, Sadovyi (3), Kobzii (3), Nalbantoglu (1), Furak (8), Olariu, Loic (2), Maxim Oancea (7), Fodorean, Botond Balazs (5), Cîmpan (1), Manjic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava