Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima rundă CSU Suceava a arătat că se poate ridica la nivelul unei echipe de top cu un buget net superior cum este CSM București, însă în etapa a II-a, formația suceveană a pierdut fără drept de apel în fața câștigătoarei Challenge Cup, Potaissa Turda. Elevii antrenorului Adrian Chiruț au repetat jocul extrem de modest din prima repriză al celui cu bucureștenii marcând de această dată cu clujenii doar 8 goluri!
Disputa dintre Potaissa Turda și CSU Suceava a fost echilibrată până în miutul 10 când scorul era 5-5. Din acest moment, extrema dreaptă Andrei Olariu a cedat în duelul său direct cu portarul gazdelor Irimuș, iar conducătorii de joc, Petrea și Sandu Mihai s-au dovedit a fi extrem de neinspirați. După o evoluție bună a apărătorului buturilor sucevenilor, Erhan, în ultimele minute ale primei reprize el, ca și înlocuitorul său, Iulian Andrei, a primit câteva goluri de la circa 10 metri distanță. A fost 14-8 la pauză, dar se miza pe revenirea universitarilor suceveni în partea secundă, la fel ca în meciul cu CSM București.
Din păcate, la un moment dat al actului secund, handbaliștii suceveni au cedat total, iar antrenorul Adrian Chiruț a considerat că nu mai este nimic de făcut și a utilizat întreg lotul de jucători. Decizia a venit și în urma faptului că gruparea clujeană a jucat destul de dur pe faza defensivă acest lucru dovedind încă o dată că la Turda se câștigă foarte greu. Cum s-a jucat practic fără defensive, diferența a fost făcută de evoluțiile portarilor. Portarul gazdelor Irimuș s-a dovedit a fi de netrecut și scorul a luat treptat proporții și la final Potaissa Turda s-a impus în fața echipei CSU Suceava cu 32-20.
Pentru suceveni urmează duelul din etapa a III-a cu campioana Dinamo București și treptat trebuie să intre în febra competițiile pentru că după primele trei runde de ”foc”, vor urma și partide cu formații mai accesibile.
CSU Suceava: Erhan, Iulian Andrei, Duman – Tîrzioru (4), Burlacu (5), Petrea (2), Oancea (2), Olariu (3), Siamatis (1), Adomnicăi (1), Costea, Ciubotariu (2), Ionescu, Baican, Șoldănescu.

Rezultate consemnate în etapa a II-a:
Potaissa Turda – CSU Suceava    32-20
Dinamo – Poli Timișoara    29-31
CSM București – CSM Făgăraș    26-22
CSM Focșani – U Cluj    39-25
Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare    30-28
HC Buzău – HC Dobrogea Sud Constanța    20-23
Steaua – CSM Bacău    29-22

FOTO: Mihaela Bobar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava