Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU din Suceava a fost prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. Sucevenii, pregătiți de Petru Ghervan, ajutat de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, au trecut pe rând de CSM Galați și apoi de CSM Medgidia. Era oarecum de așteptat ca sucevenii să aibă parte de un meci dificil pentru calificarea în final four. Totuși, nu a fost nici cel mai difici, dar nici cel mai ușor. Minaur Baia Mare a fost, cumva, revelația acestui campionat reușind victorii de neconceput.

Totuși, în relația directă cu CSU din Suceava, maramureșenii au avut un noroc dublu, câștigând ambele partide la doar un gol diferență. În ceea ce privește primul meci de campionat, câștigat la Suceava, ei au avut șansă cu ciocanul de abataj.

”Este un meci deosebit pe care-l vom trata cu toată atenția. Avem tot lotul la dispoziție și ne vom lupta pentru a ajunge în faza finală a Cupei României. Din câte țin eu minte, alături de colegul Iulian Andrei, am mai fost în situații bune în Cupă, dar niciodată nu am avut șansa să ajungem în primi patru.

Totul va depinde de forma de moment pentru că în duelurile cu ei acesta  fost facotul decisiv. Avem de partea noastră publicul sucevean, un lucru extrem de important și cred că e momentul să ne luăm revanșa” a declarat antrenorul secund al CSU din Suceava, Bogdan Șoldănescu.

Portarii suceveni Makaria și Grigoraș și-au adus o contribuție importantă la menținerea grupării CSU din Suceava în primul eșalon valoric, dar și accesul în Cupa României.

”Ne-am străduit să facem tot ce putem pentru a proteja poarta echipei noastre. Nu am reușit întotdeauna, dar suntem convinși că în fața publicul nostru putem face minuni. Este a treia confruntare cu băimărenii în acest sezon competițional și cred că a venit rândul nostru” a pus portarul Darius Makaria.

”Au experiență și valoare, dar noi avem determinare și suntem dinamizați de publicul sucevean. Este momentul să învingem!” conchis intrerul Pavel Loic, cu dublă cetățenie, ucraineană și română.

Pentru suceveni, un succes în meciul cu Minaur Baia Mare ar reprezenta o performanță deosebită, calificarea în Final four al Cupei României și încununarea unei munci de un an de zile, după un campionat de excepție.

Programul sferturilor de finală:

CSU din Suceava – Minaur Baia Mare

Dinamo București – CSM Focșani

CSM Bacău – HC Dobrogea Sud

Universitatea Cluj – Steaua București

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava