MOPAN Suceava

CSU din Suceava este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin. La începutul acestei săptămâni, elevii profesorului Petru Ghervan, au câștigat clar pe terenul formației din eșalonul secund, CSM Medgidia.

Meciul, cum era de așteptat de altfel, a fost la discreția formației bucovinene, însă gazdele, cu o generație bună de juniori, a opus o rezistență aprigă. Partida a oferit un spectacol pe cinste celor prezenți în tribune și s-a încheiat cu scorul de 25-34 în favoarea sucevenilor.

Sucevenii, pregătiți de Petru Ghervan, ajutat de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, au încercat să folosească tot lotul pe care l-au avut la dispoziție. Tinerii Stanciuc, Zarițchi și Urdă s-au regăsit pe lista marcatorilor, alături de turcul Cemal Kutahya, revenit după o accidentare gravă.

Pentru suceveni, un succes în runda următoare, ar reprezenta o performanță deosebită, calificarea în final four al Cupei României.

În meciul cu CSM Medgidia pentru CSU din Suceava au evoluat: Makaria, Grigoraș – Lăzurcă (6), Leonard Ștefan (5), Stanciuc (4), Kbilashvili (4), Tîrzioru (3), Zarițchi (3), Lupu (3), Furak (2), Juverdianu (2), Cemal Kutahya (1), Urdă (1), Roșu, Dascălu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava