• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În etapa cu numărul opt din seria A a Diviziei A la handbal masculin, echipa secundă a Universității Suceava a cedat la o diferență de 19 goluri, pe terenul principalei candidate la promovarea în Liga Națională, CSM Vaslui, scor 46–27. Cu un lot în care se regăsesc jucători foarte tineri, șapte dintre ei fiind încă juniori II, echipa pregătită de antrenorul Ioan Tcaciuc n-a avut nici o șansă în fața formației pregătite de Leonard Bibirig, una ce și-a păstrat în mare parte jucătorii ce-au evoluat în sezonul trecut în Liga Națională. Sucevenii au început destul de bine acest meci, dar până la pauză, gazdele au reușit să se distanțeze la opt goluri, experiența spunându-și cuvântul în joc, scor 22–14. În partea a doua, CSM Vaslui și-a mărit avantajul și a câștigat fără probleme, fiind singura echipă neînvinsă din serie, după opt etape.
„Știam că va fi un meci foarte greu, în fața unei echipe ce are în majoritate jucători de Liga Națională, așa cum am văzut și-n meciul tur. Noi avem un lot foarte tânăr și mai avem mult de muncă, mai ales pe faza defensivă, unde suferim în continuare, probabil și din cauza lipsei de experiență, care va veni, dar ne trebuie meciuri în picioare. Urmează un meci acasă cu Botoșani pe care trebuie neapărat să-l câștigăm”, a explicat antrenorul sucevenilor, Ioan Tcaciuc.
În meciul de la Vaslui, pentru CSU II Suceava au marcat sportivii: Robert Alupoaie (7), Antonio Pintilei (6 goluri), Andi Tofănel (4), Bogdan Cozorici (3), Cosmin Lupu (3), Maxim Oancea (2), Cristian Bejinariu (1) și Iulian Roșu (1).
Sâmbătă, de la ora 12.00, Universitatea II Suceava va primi vizita celor de la CSM Botoșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava