• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La o săptămână după ce echipele din Seria I au intrat în vacanță, s-a încheiat prima parte a sezonului și în Seria a II-a a Ligii a V-a. Campioană de toamnă este gruparea Voința Zvoriștea, care în ultima etapă a turului a dispus cu 2-1, pe teren propriu, de Releul Mihoveni. Podiumul este completat de Viitorul Negostina și Concordia Grămești, în vreme ce la polul opus al clasamentului se află Locomotiva Dornești, care a înregistrat înfrângeri pe linie. Mai trebuie precizat că partida din runda a XI-a dintre Steaua Dumbrăveni și Viitorul Adâncata nu s-a mai disputat, din cauză că echipa gazdă nu a putut să asigure asistența medicală. În aceste condiții, formația oaspete a obținut victoria la „masa verde”.

Rezultate înregistrate în etapa a XI-a în Seria I:
Concordia Grămești – Unirea Horodnic de Sus    5-3
Sporting Voința Bunești – Polul Nord Brodina    0-1
Bucovina Frătăuții Noi – Viitorul Negostina    3-3
Steaua Dumbrăveni – Viitorul Adâncata    0-3
Academica Gălănești – Locomotiva Dornești    9-2
Voința Zvoriștea – Releul Mihoveni    2-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava