Concert pascal
MOPAN Suceava

Campionatul eșalonului secund masculin a ajuns la finalul sezonului regulat, la capătul căruia se stabilesc cele opt echipe care vor lupta în Play-Off Promovare pentru cele două locuri în ediția viitoare a Ligii Zimbrilor. Conform regulamentului, în acest play-off merg ”cele mai bine clasate două echipe cu drept de promovare” din fiecare serie, care vor juca fiecare cu fiecare, tur-retur, în perioada 5 februarie – 7 mai 2023. Acestea sunt Politehnica Iași, CSU Galați, CSM Alexandria, CS Medgidia, CSM Reșița, CSU CB Târgu Jiu, U Cluj-Napoca și CSM Sighișoara.

Este de menționat faptul că CSU II din Suceava a câștigat seria I, dar neavând drept de promovare, nu poate evolua în primul eșalon valoric. Nu este de comentat decât faptul că două din echipele care pot participa la promovare au pierdut în fața echipei secunde a CSU din Suceava, este vorba despre Iași și Galați.

În ce privește celelalte echipe, rămâne ca federația să corecteze eroarea de regulament prin care în Play-Off Tineret ar trebui să evolueze doar echipele secunde ale celor din prima ligă și cele ale CNE/CNOPJ. Astfel, în această fază vor trebui incluse și celelalte 7 echipe, care nu pot rămâne fără jocuri oficiale până în septembrie anul viitor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava