Concert pascal
MOPAN Suceava

De aproape fiecare dată la început de nou sezon competițional primul contact al echipei de handbal masculin CSU din Suceava cu suporterii ei este Memorialul ”Mihai Mironiuc”, care are loc de obicei la început de august. În acest week-end competiția de tradiție a Sucevei va aduna la start echipele Minaur Baia Mare, CSM Bacău și CSM Sighișoara, alături de gruparea gazdă.

În intersezon, CSU din Suceava a realizat trei achiziții, portarul Mihai Merlă și interii Eduard Iordachi și Aron Dediu. Toți cei trei tineri jucători au afirmat că se simt bine la Suceava și au găsit aici un colectiv cald de jucători și au venit cu încredere pentru că aici se joacă un handbal modern, în viteză, un stil în care tinerii se pot afirma. La fel ca și colegii lor, abia au așteptat momentul pregătirilor în care mingea va deveni esențială.

”Acest turneu este foarte bun pentru noi după perioada de pregătire fizică. Vom avea adversari adevărați și este un lucru bun că avem parte de participarea tradițională a celor din Bacău, cei cu care ne vom întâlni în prima etapă de campionat, la noi acasă.

Va fi un sezon dificil în care favoritele vor fi relativ aceleași, iar în lupta pentru supraviețuire se vor regăsi aceleași echipe, nou-promovatele, alături de CSM Bacău, CSM Vaslui, noi, Buzăul, deși e greu, însă surprizele pot să vină din orice direcție.

Nouă la acest turneu ne vor lipsi câțiva jucători buni, Tîrzioru, Loic și mai avem ceva incertitudini. În orice caz, abia așteptăm suporterii la sală și ne gândim la atmosfera de competiție adevărată care va veni la finele lunii august” a declarat antrenorul secund al echipei CSU din Suceava, Bogdan Șoldănescu.

Programul partidelor de la Memorialul „Mihai Mironiuc” este următorul:

Vineri

Ora 16:30: Minaur Baia Mare – CSM Bacău

Ora 18:30: CSU Suceava – CSM Sighișoara

Sâmbătă

Ora 10:30: CSM Bacău – CSM Sighișoara

Ora 12:30: CSU Suceava – Minaur Baia Mare

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava