Concert pascal
MOPAN Suceava

Formaţia de handbal masculin juniori I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a debutat cu dreptul în sezonul competiţional 2013-2014. În prima etapă contând pentru seria A a campionatului Naţional, gruparea suceveană s-a impus pe terenul celor de la CSŞ Bacău cu 24-19.
„A fost un meci echilibrat mai ales în prima repriză. În partea secundă am fost mai concentraţi, am marcat atunci când a trebuit şi am câştigat. Mă bucură acest început bun pentru că avem o serie dificilă şi vom avea meciuri grele mai ales cu cei de la LPS Piatra Neamţ şi LPS Roman” a declarat antrenorul Iulian Dugan.
Din lotul echipei de handbal masculin juniori I a LPS Suceava pentru sezonul competiţional 2013-2014 fac parte jucătorii: Cosmin Todică, Eduard Duman, Alexandru Ştefan – Alexandru Dascălu, Marian Marţuneac, Sergiu Todică, Ioan Zahariuc, Daniel Ionaşciuc, Mihai Moţpan, Paul Marmeliuc, Robert Enescu, Cosmin Turcu, Robert Chiţan, Relu Chirilă, Gabi Cîmpan şi Emanuel Drăgoi.
În runda a doua a seriei A a Campionatului Naţional de handbal masculin juniori I formaţia LPS Suceava a stat, iar în etapa a III-a va juca la LPS Botoşani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava