Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa de handbal masculin juniori I CSU Suceava a trebuit să se mulțumească cu medalia de argint după finala Campionatului Național. Formația pregătită de Vasile Boca, ajutat de Ion Tcaciuc, a făcut un meci extrem de modest în ultimul act în care a întâlnit gruparea TEC București. Dacă în semifinala cu Dinamo, sucevenii au defilat câștigând cu 50-29, în finala mare ei au evoluat foarte slab în prima repriză în care au comis o sumedenie de greșeli. Pe parcursul părții secunde ei și-au mai revenit și au egalat la 23. În final însă, lipsa de luciditate în apărare și de imaginație în atac a făcut ca sucevenii să piardă cu 30-32.

Toți sportivii și antrenorii merită felicitări pentru acest sezon competițional aproape impecabil. Păcat de efortul depus în finală unde lipsa de concentrare a făcut ca medaliile să nu fie cele mai strălucitoare.

CSU Suceava s-a bazat la turneul final pe următorul lot de jucători: Răzvan Rîpă, Ștefan Leonte – Codrin Radu, Emanuel Șerban, Codrin Dascălu, Teodor Ilucă, Ianis Chiruț, Alexandru Țivichi, Ionuț Pășcuț, Florin Drăgoi-David, Adrian Condrea, Bogdan Niculaie, Andrei Rață, Eduard Rusu, Rareș Ostafe, Teodor Moșneagu. Antrenori: Vasile Boca și Ioan Tcaciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava